Segmentna vrata izrađena su od panela (segmenata) visine 600mm i debljine 40 mm. Spajanje panela se radi specijalnim okovima, koji omogućava izuzetnu termo izolaciju, kao i funkcionalnost konstrukcije.

Paneli su izrađeni od pocinkovanog lima koji je plastificiran ispunjeni poliuretanom debljine 40 mm, što obezbeđuju dobru izolaciju. U okvir vrata sa sve četiri strane ugrađuje se guma koja obezbeđuje dihtovanje.

Standardna boja panela je bela, a može se farbati u boju po želji kupca. Postoji mogućnost ugradnje malih pešačkih vrata, pleksi prozora, ventilacionoh rešetki...

Vrata pokreće plafonski motor. Na motoru je ugrađena ručka za deblokadu u slučaju nestanka struje da se vrata mogu ručno podići.

Kod indusrijskih segmentnih vrata motori su sa bočne strane velika snage i izdržljivosti pogotovo ako se otvaraju u čestim vremenskim intervalima. U slučaju nestanka struje vrata se otvaraju preko reduktora na motoru sa lancem.

Copyright © 2013. Tehno Marko - All rights reserved.SZTR "Tehno Marko" - Jugoslovenske Armije 55/3 - 21400 Bačka Palanka - Telefon: 064/611-71-50 - Fax: 021/750-217 - e-mail: tehnomarko@gmail.com